33-listan Turné och final

Med det första decenniet av 33-listan bakom oss, så tänker vi större och ännu bättre inför detta år. För första gången kommer finalen för 33-listan vara ett heldagsevenemang, fullspäckad med talare och intressanta moment.

Fokuset kommer fortsatt att ligga på teknik-startups och temat för dagen är tätt sammankopplat med resan man gör när man startar ett bolag, där man startar med en idé och förhoppningsvis når hela vägen till globalisering. Under dagen täcks ämnen som; finansiering, uppbyggnad av ett team, jämställdhet, marknadsföring med mera.

Innan det är dags för den festliga finalen i Stockholm den 16 maj då hela 33-listan avslöjas, är det dags för vår årliga turné. Vi åker runt i landet och besöker entreprenörstäta orter under ett trevligt förmiddagsarrangemang. På varje ort presenterar vi en intressant talare som delar med sig av sin entreprenörsstory och det blir frukost och goda möjligheter till nätverkande.

Så funkar det

Följande kriterier gäller för att komma med på 33-listan:

  • Är baserat på en innovation
  • Är max sju år, dvs startat 2011 eller senare enligt Bolagsverket
  • Ej är noterat på någon form av handelsplats

LITE HISTORIA

Med 33-listan vill vi bygga en mötesplats för alla som på något sätt arbetar med teknikinnovation – entreprenörer, riskkapitalister, affärsänglar, immaterialrättsexperter, konsulter, forskare, journalister, politiker och tjänstemän. 2008 presenterades den första listan som en del av Riskkapitaldagen. 2010 arrangerade vi vårt första egna event för 33-listan på Berns, och sedan 2011 består 33-listan även av en turné runt om i landet för att träffa fler entreprenörer.

SE ALLA VINNANDE BOLAG 2017